“Safe stay in Croatia”

Pozivamo sve iznajmljivače, ugostitelje te sve dionike iz turističkog sektora da se uključe u kampanju „Safe Stay in Croatia“!

Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz turističkog sektora i ostalima koji su dio lanca putovanja (npr. muzeji, prijevoznici, kafići, restorani , putničke agencije itd.).

Oznaka „Safe stay in Croatia“ će biti važan kotačić u prepoznavanju Hrvatske kao sigurne , a kao takve i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u turizmu za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.

Oznaka „Safe stay in Croatia“ gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

Vidljivo istaknuta oznaka “Stay safe in Croatia” pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Prijava nije obavezna, ali je preporučljiva iz razloga što je oznaka standarda, ipak razlog više zašto bi budući gost izabrao vaš objekt za boravak ili posjetu!

Web stranica : https://www.safestayincroatia.hr/

Link za prijavu : https://www.safestayincroatia.hr/hr/prijavite-se

Za sve informacije, slobodno nam se javite!

#visitpakrac #pakracsigurnadestinacija #safestayincroatia #visitslavonia #feelpakrac #vašasigurnadestinacija