Hotel Pakrac

Hotel Pakrac

Njegujući tradiciju hotelskog smještaja od davne 1871. godine, hotel je doživio potpunu rekonstrukciju 2008. godine. Od 2015. g pod novim vodstvom zadržava povijesni naziv i ponovno je na usluzi gostima u svojem punom sjaju.

Hotel Pakrac pruža ugodnu i ležernu atmosferu smještaja hotela s tri zvjezdice u povijesnom objektu kulturne baštine s personaliziranim uslugama po mjeri gosta. Moderni interijer prožet crticama bogate povijesti grada Pakraca, domaća atmosfera, ljubazno i diskretno osoblje na Vašoj usluzi te brižno pripremljena jela samo su neki od razloga zbog kojih ćete odabrati upravo naš Hotel.

Svojom ponudom koja uključuje standardne i superior jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe s wi-fi pristupom, parking, restoran s domaćim i međunarodnim specijalitetima po narudžbi, konferencijsku dvoranu s 40 mjesta, veliku terasu s dječjim igralištem idealnu i za vrtne zabave, primanje Vaših kućnih ljubimaca te mogućnost masaže po pozivu, idealan smo smještaj za poslovne ljude, obitelji i turiste željne istraživanja lokalnog kraja i dobrog odmora.

U sali na izdvojenoj lokaciji u Pakracu pružamo uslugu za sve vaše obiteljske svečanosti do 300 osoba.

Smješten u samome centru Pakraca, hotel pruža priliku da otkrijete bogatu prošlost Pakraca u Muzeju ratne i vojne povijesti i Muzeju grada Pakraca. Također je nadomak netaknute prirode obronaka planine Psunj koja nudi pregršt aktivnosti poput organiziranog lova u lokalnim lovačkim udrugama, vožnju bicikla uređenim stazama ili posjet izletištu Omanovac gdje se, među ostalim aktivnostima, možete okušati i u 3D streličarstvu. Na svega nekoliko minuta vožnje od hotela nalazi se motocross staza i uređeno jezero Pakurnovac, jezero Pjeskara gdje možete uživati u catch-release ribolovu, jezero Raminac s trim spravama za vježbanje, a možete i jahati prelijepe konje Lipicance u Državnoj ergeli Lipik ili se okupati u ljekovitoj termalnoj vodi u povijesno-lječilišnom kompleksu Toplica Lipik.

S povjerenjem odaberite naš hotel i sigurni smo da ćemo vam kao pravi domaćini pružiti ugodan smještaj po Vašoj mjeri kojeg ćete rado pamtiti.

Vaš Hotel Pakrac

Homepage

Trg dr.Ivana Šretera 1, Pakrac

098/871-993
034/412-416