“Domaći” j.d.o.o.

DOMAĆI j.d.o.o. Pakrac nudi ukupno pet soba za iznajmljivanje u prostranoj mansardi objekta smještenog na uzvisini, pod šumom Kalvarijom i uz crkvu (Hrvatski dom “Dr. Franjo Tuđman”) udaljenom od centra Pakraca samo 5 minuta hoda. Mirno i nesmetano okruženje jamči ugodan odmor, ali zadovoljava i eventualne potrebe za rad svojim gostima. U komfornim sobama omogućeno je centralno zagrijavanje i klima uređaji. Kupaonice su opremljene tuš kabinama, zidnim sušilima za kosu te je omogućeno prirodno provjetravanje svih prostorija (krovni prozori sa zasunima).

Ukupni kapacitet naših 5 soba (***) je 15+1 osoba u ukupno 7 prostorija /soba 1. i soba 5. se sastoje od po dvije prostorije/ i omogućava smještaj i manjih grupa koje u našem okruženju mogu prikupljati ugođaj Slavonije, zadovoljiti svoj avanturistički duh lovom, ribolovom, planinarenjem, biciklizmom i sl., a ipak provesti zajedničko vrijeme u zabavi. U našoj dodatnoj ponudi na raspolaganju stoje radionički prostori, prostori za obiteljska slavlja (20 osoba, 50 osoba), vježbaonice te ugodni ugostiteljski objekt caffe CINEMA. Smatrajte nas partnerom u organiziranju team buildinga za manje tvrtke, kolektive. Rado ćemo Vam preporučiti izlete i obližnje lokacije ili biti diskretna podrška u realizaciji vašeg odmora.

Prilikom Vašega boravka DOMAĆI možete besplatno parkirati svoje osobno vozilo ispred objekta nadzirano kamerama, a ako ste biciklom osigurano je spremište. Djeci nudimo uživanciju na prostranom vanjskom igralište u parku, a kućni ljubimci su došli (moguća nadoplata).

Naše sobe su vam raspoložive uvijek, tijekom cijele godine. Posjetite Pakrac u bilo koje doba godine i nećete zažaliti, a odsjedanjam kod nas dobit ćete i više! Dođete li sami, naš mentalitet jamči nova prijateljstva. Dođete li s obitelji, uputit ćemo Vas na mjesta koja će učvrsnuti veze i uveseliti svakog člana. Dođete li s grupom; ljeti se kupajte u obližnjem Lipiku, u zlatnu jesen šećite bogatim šumama, u snijegu se zabavite na obližnjem PD Omanovac, u proljeće jednostavno uživajte, kušajte naše delicije.

Od Zagreba autoputom ka Slavonskom Brodu, sa izlaza Novska još 20tak minuta i naći ćete se na mjestu gdje ćete udahnuti čisti svježi zrak, osjetiti zadovoljstvo jer ste u nas dobrodošli, jer smo mi DOMAĆI!

DOMAĆI j.d.o.o. Pakrac

Trg pape Ivana Pavla II 10

34550 Pakrac

098 412 707

duda.spancic@gmail.com