Slavonski banovac

When: listopad 15, 2016 cjelodnevni
Where: Pakrac, Trg bana Josipa Jelačića

Poštovani sugrađani, dragi susjedi i gosti… pozivamo Vas na tradicionalni, osmi Sajam ruralnog razvoja „Slavonski banovac“ , koji će na Trgu bana Josipa Jelačića u Pakracu biti održan 15. listopada! I ove godine očekujemo brojne[...]

When:
listopad 15, 2016 cjelodnevni
2016-10-15T00:00:00+02:00
2016-10-16T00:00:00+02:00
Where:
Pakrac
Trg bana Josipa Jelačića
Slavonski banovac @ Pakrac

Poštovani sugrađani, dragi susjedi i gosti…

pozivamo Vas na tradicionalni, osmi Sajam ruralnog razvoja „Slavonski banovac“ , koji će na Trgu bana Josipa Jelačića u Pakracu biti održan 15. listopada!
I ove godine očekujemo brojne izlagače koji će predstaviti potencijale kontinentalne Hrvatske, njezine turističke ponude, autohtonih proizvoda, starih zanata i obrta.
Grahfest se lani pokazao kao manifestacija koja je bila pun pogodak. Zato i ove godine u sklopu Sajma naši obrtnici organiziraju ovo atraktivno natjecanje zahvaljujuć kojem ćemo doznati tko u Pakracu i okolici priprema najukusniji grah.
Uz bogat kulturno – umjetnički program, djeca i odrasli će se imati prilike natjecati u starim sportovima, a cjelodnevno druženje i zabavu će začiniti koncert tamburaškog sastava “Begini”.

Ovogodišnji organizator Sajma je Grad Pakrac, a suorganizatori su Poduzetnički centar Pakrac, Turistička zajednica grada Pakraca, Udruženje obrtnika Pakrac-Lipik te Sportska zajednica Grada Pakraca.

Stoga rezervirajte subotu 15. listopada za 8. Sajam Slavonski banovac i očekujemo Vas u velikom broju!

Odgovori